Și cum marți acestea și-au sărbătorit ziua în care au eclozat, actrița, mamă a trei copii, le-a tratat cum se cuvine. Le-a oferit, în loc de tort, un platou cu salată asortată.

”Îmi vine greu să cred că a trecut deja un an de când doamnele acestea au eclozat. Cresc atât de repede!”, a scris cu afecțiune vedeta în vârstă de 46 de ani pe Instagram.

It’s hard to believe a year has flown by since these ladies hatched. They grow up so quickly. ?? #happyhatchday #bugcakeforyou #soyouthinkyoucanfarm

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Judecând după fotografia postată de vedetă pe rețeaua de socializare, zburătoarele au fost extrem de mulțumite. Au ciugulit pe săturate, fără a fi intimidate de prezența actriței chiar lângă ele.

#chickenphotobomb ?

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Recent, Jennifer Garner a suferit însă o pierdere. Una dintre găini, Regina George, a murit subit în luna aprilie a acestui an. Și ei actrița i-a adus un ultim omagiu pe Instagram, postând mai multe filmulețe cu aceasta.

În înregistrare se poate vedea cum Jennifer îi citește găinii, așezată cuminte lângă ea, în iarbă. În alte imagini Jennifer își bea cafeaua alături de Regina Maria, pe un fotoliu, în curte, sau îi citește găinii ziarul.

La finalul înregistrării Jennifer arată fanilor săi și mormântul găinii.

Citește și: