Luke Perry a fost marele absent dela premiile Oscar, la secțiunea “In Memoriam”. Duminică seara au fost omagiați, printre alții, legendarul actor  Kirk Douglas, care a murit săptămâna trecută la 103 ani, și Kobe Bryant,  și-a pierdut viața alături de fiica sa, în vârstă de 13 ani, într-un teribil accident cu elicopterul, însă reprezentanții Academiei Americane de Film se pare că l-au uitat pe celebrul actor din Beverly Hills 90210, unde i-a dat viață lui Dylan.  Acesta s-a stins din viață în martie anul trecut, la vârsta de 52 de ani, în urma unui accident cerebral vascular.

Faptul că a fost omis a surprins pe toată lumea cu atât mai mult cu cât Luke apare în filmul lui Quentin Tarantino’s, Once Upon A Time… In Hollywood, ce a fost nominalizat la cel mai bun film, iar Brad Pitt chiar a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru prestația lui din celebra peliculă. Luke a fost omagiat la premiile Emmy în septembrie, anul trecut, iar luna trecută la premii SAG, însă la Oscaruri a fost uitat.

 

Luke a fost dus de urgență la spital pe 27 februarie după ce a suferit un atac cerebral grav și a murit după cinci zile, pe 4 martie, într-un spital din Los Angeles, înconjurat de familie.

Citește și: