Atât de copleșiți, încât, pe site-ul oficial al familiei regale britanice, când l-au prezentat pe Archie, au scris despre el că e fiul ducilor de Cambridge și nu a ducilor de Sussex, adică prințul Harry și soția sa, Meghan Markle.

Ducii de Cambridge nu sunt alții decât prințul William și soția sa, Kate Middleton, deja părinți a trei copii.

Gafa a fost remediată pe site, dar nu înainte ca internauții să sesizeze greșeala.

”Cred că vorbesc în numele tuturor când spun că astfel de greșeli se întâmplă și celor mai buni dintre noi, atunci când sunt obosiți”, a scris un jurnalist pe Twitter, postând o captură cu gafa de pe site.

Glumele au început să curgă, așa cum era de așteptat: ”I-a informat cineva pe ducii de Cambridge? Am sentimentul că ei nu știu (că li s-a mai născut un copil – n. red.)”.

”Să-i spună cineva lui Kate că tocmai a mai născut un copil fără ca măcar să știe”, a glumit altcineva.

”E o greșeală imensă… Aveau o singură treabă de făcut”, i-a taxat altcineva pe cei care se ocupă de site-ul oficial al familiei regale britanice.

În final, însă, internauții au fost destul de înțelegători: ”Totul e în regulă. Știm cu toții la cine s-au referit. Se mai întâmplă, nu suntem roboți, suntem oameni”.

Vezi și Ce semnificație are numele bebelușului Sussex. Micuțul nu va primi niciun titlu regal, iar motivul este total neașteptat

Citește și: