Așadar, regina și-a făcut duminică apariția la un meci polo din cadrul festivităţii Royal Windsor Cup,unde a mers pentru a nmâna trofeul echipei câștigătoare. Îmbrăcată într-un costum roz, Suverana a început să-și facă loc printre invitați, când la un moment dat a fost lovită peste față cu o eșarfă.  Se pare că vântul i-a jucat feste Elisabetei a II-a. Aceasta trece pe lângă o tânără cântăreață, când vântul i-a zburat eşarfa şi a direcţionat-o chiar spre faţa reginei.

Gafa de protocol a unei tinere la întâlnirea cu regina. Toți au fost șocați când au văzut ce a pățit Elisabeta a II-aSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În imaginile surprinse de fotografii aflați la eveniment o arată pe tânără cum se uită îngrozită când realizează ce s-a întâmplat, și încearcă cu disperare să-și țină eșarfa.

Actriţa Gillian Anderson din „Dosarele X”, a asistat neputincioasă la toată scena. CU toate acestea, Elisabeta a II-a a început să râdă și a trecut mai departe, părând mai mult amuzată decât deranjată de incident.

Regina participă în fiecare an, alături de soțul ei, la Royal Windsor Cup, însă anul acesta prințul consort Philip nu a fost prezent.

Citește și: