Evenimentul a avut loc în weekend, sâmbătă, chiar de ziua soției sale, Meghan Markle. Spre ghinionul prințului, un fotograf a văzut detaliul care nu-i face cinste și l-a pozat. Acum, instantaneul a devenit viral, apărând în ziarele din toată lumea.

printul Harry cu o gaura in pantofi

Comentariile apărute în mediul online sunt savuroase: ”Dacă prințul Harry are o gaură în pantof, atunci ce ne mai rămâne nouă, țăranilor?” sau ”Mă simt mult mai bine cu viața mea, acum că am văzut că prințul Harry are o gaură în pantofi”.

Citește și:  Acum chiar a gafat! Meghan Markle, cu lenjeria intimă la vedere, în urma unui accident vestimentar. Imaginile s-au viralizat imediat

Sunt pantofii lui preferați

În regatul britanic sunt dezbateri peste dezbateri la această oră, toată lumea întrebându-se dacă prințul așa a plecat cu pantofii de acasă sau dacă aceștia su-au rupt pe drum. Potrivit unui editor de la Cosmopolitan, care urmărește ținutele familiei regale îndeaproape, prințul a folosit aceiași pantofi și în aprilie. Prin urmare, se pare că avem de-a face cu perechea preferată de pantofi a prințului.

Citește și: un nasture deschis al rochiei a dezvăluit sutienul dantelat. Cel mai probabil nu a fost voit, dar e genul de gafă care nu îi e permisă unui membru al familiei regale.

 

Citește și: