Gabrielle, acum în vârstă de 58 de ani, avea 29 de ani când s-a dus la audiții. Le-a spus însă producătorilor că avea 21. Asta, în condițiile în care personajul pe care trebuia să-l interpreteze, Andrea Zuckerman, avea 16 ani.

A fost sfătuită să procedeze astfel și i s-a spus ulterior că nu ar fi primit niciodată rolul dacă ar fi fost sinceră cu privire la vârsta sa.

”Când am obținut rolul, un avocat mi-a spus că pot să semnez un contract și să trec o altă vârstă, atâta vreme cât am peste 21 de ani (vârsta majoratului în SUA, n. red.).

”Când s-a aflat vârsta mea reală, serialul deja începuse și personajul meu se conturase deja, era suficient de important ca să nu fiu concediată. Dar un producător mi-a spus: <>”, a povestit actrița, care, iată, după ani, și-a reluat rolul pentru o continuare a serialului, deja lansată.

Însărcinată și în serial, și în viața reală

În sezonul patru al serialului, Gabrielle, care era căsătorită, a mers la Aaron Spelling și l-a anunțat că ea și soțul ei vor să-și întemeieze o familie. I-a cerut atunci să schimbe scenariul, pentru că nu avea de gând să ascundă sarcina.

Inițial, Aaron Spelling a fost șocat, dar i-a promis că așa va face și s-a ținut de cuvânt. Iar Gabrielle a rămas însărcinată, la fel și personajul său, Andrea. Pentru că personajul pe care îl juca era la liceu, sarcina Andreei a fost criticată. Însă, spune Gabrielle, e ceea ce se întâmplă și în viața reală. ”Și oamenii inteligenți iau decizii greșite”, își apăra la acea vreme actrița personajul.

Vezi și Gata! S-a lansat continuarea serialului Beverly Hills 90210! Cum arată actorii în prezent și cine este marele absent. Vezi și clipul de promovare

Citește și: