La 23 de ani de la lansarea telenovelei „La usurpadora”, care a făcut-o celebră în întreaga lume, Gabriela Spanic este astăzi de nerecunoscut. Actrița se pare că a devenit dependentă de operații estetice și și-a stricat chipul frumos cu fel de fel de intervenții și proceduri estetice.

În dorința de a scăpa de riduri, Gabriela a exagerat cu botoxul și acidul hialuronic, iar fața ei e lipsită acum de orice expresie, spre dezamăgirea fanilor, care au criticat-o pentru felul în care arată, fiind de părere că fața ei zici că e de ceară. Mai mult, aceștia spun că nu ar trebui să folosească atâtea filtre pe imagini și să le modifice așa mult.

„ E ciudat felul în care ți se schimbă fața”, „Ce an e aici? Ai dat timpul înapoi” , „Nu e nevoie să folosești atâtea filtre”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Gabriela-spanicSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Gabriela și-a mărit buzele, pomeții, sânii și posteriorul, iar rezultatul nu este unul de invidiat, ba din contră. Intervențiile chirurgicale numeroase i-au schimbat radical înfățișarea. Cu toate acestea, actrița se pare că s-ar pregăti să se întoarcă pe micul ecran și a ales să dea această veste fix la 23 de ani de la lansarea telenovelei care a făcut-o celebră.

Citește și: Citește și: Te-ai uitat la „Usurpadora”? Coșmarul prin care trece celebra actriță Gabriela Spanic de 7 ani: „M-au amenințat că îmi vor ucide fiul”

„Acum 23 de ani a avut premiera telenovela #lausurpadora care mi-a schimbat viața personală și profesională, care a făcut înconjurul lumii și mi-a dat posibilitatea de a mă face cunoscută în atâtea țări. Dar ceea ce mă face și mai recuoscătoare este că, din acel moment, există fanii #Spanic care îmi fac favoarea de amă urmări toți aici și de a-mi susține muncă. Vă iubesc pe toți și în câteva zile voi putea să vă împărtășesc știri care sunt sigură că vă vor face la fel de fericiți ca pe mine”, a anunțat Gabriela pe contul ei de Instagram.

Gabriela Spanic este foarte talentată și a fost lăudată pentru modul în care își interpreta personajele, dar a ajuns în atenția presei și în urmă cu 11 ani, când a trecut printr-o adevărată dramă. Actrița și fiul ei au fost la un pas de moarte după ce au fost otrăviți cu sulfat de amoniu de asistenta ei personală, Maria Celeste Fernandez. Gabriela a vorbit, în 2017, pentru prima dată despre tragedia de atunci, dezvăluind că fiul ei încă mai are probleme mari de sănătate din cauza acelui episod.

Gabriela Spanic s-a dedicat teatrului, dar și propriei afaceri, ea lansându-și o linie de produse cosmetice și una de bijuterii care se bucură de succes.

Citește și:

Prințul William, devastat de comportamentul prințului Harry: “E lipsă de respect față de bunica!”

Mama lui Dan Bălan a stat două luni internată din cauza infecției cu Covid! Cum se simte, la 62 de ani