Gabriela Spanic, fostă Miss Venezuela, nu a lăsat nimic imaginației, ci a renunțat la inhibiții și la haine și și-a arătat corpul în toată splendoarea lui.   În ciuda faptului că are 45 de ani și s-a retras timp de câțiva ani de pe micul ecran, starul din Venezuela este protagonista unui pictorial incendiar. Ea a pozat complet goală pentru un calendar, demonstrând că în continuare are o siluetă de invidiat. Diva a vrut astfel să marcheze 32 de ani de carieră.

 

 

View this post on Instagram

 

Dios mio ?? @gabyspanictv #gabyspanic #lausurpadora

A post shared by Gaby Spanic (@spanic_fans) on

„Am vrut să celebrez 32 de ani de carieră cu certitudinea că mă simt mai împlinită ca niciodată din toate punctele de vedere. Calendarul este realizat din poze nepublicate în care apar sexy, liberă  și mai transparentă ca niciodată. Fotografiile au fost realizate în Acapulco, Guerrero, Mexico, și calendarul se poate cumpăra online”, a scris Spanic pe contul ei de Instagram.

 

După ce toți fanii au lăudat-o pentru felul în care arată, Gabriela a mărturisit că nu a făcut nimic special pentru a-și păstra silueta.  „Nu am făcut nimic special, doar că am foarte multă grijă de mine. Corpul nostru este un templu și îl îngrijesc pe măsură”, a spus Spanic pentru o revistă mexicană.

Actrița, stabilită în Mexic, spune că acum se simte mai împlinită ca niciodată. Mai mult, ea a mărturisit că fiul ei, Gabriel, în vârstă de 10 ani,  a fost de acord ca ea să pozeze astfel. Frumoasa actriță apare în unele imagini și în costum de baie.

Citește și: Loredana Groza s-a pozat fără pic de machiaj, iar fanii au reacționat imediat: „Tu îmbătrânești…”

Gabriela Spanic sărbătorește 32 de ani de carieră

Gabriela Spanic este una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele. Frumoasă și senzuală, Gabriela Spanic a câștigat,  în 1992, titlul de Miss Venezuela, lucru care i-a deschis poartă spre lumea actoriei. Rolurile importante  care au făcut-o celebră în toată lumea au fost cele din telenovelele „Stăpâna” și din  „Uzurpatoarea”, unde a avut dublu rol, cel al gemenelor Paulina şi Paula. În urmă cu câțiva ani, ea a fost otrăvită de fosta ei asistentă personală, Maria Celeste Fernandez. Atunci au avut de suferit atât diva, cât şi fiul ei, Gabriel, şi mama, toţi rămânând cu sechele grave ale intoxicaţiei cu sulfat de amoniu. Acesta a fost și momentul în care Spanic a decis să renunțe la carieră pentru a se dedica complet copilului ei, care a fost grav afectat de acest incident și urmează tratament și acum. Între timp, Gabriela Spanic a devenit femeie de afaceri.

Citește și: