Gabriela Priscariu și Dani Oțil vor deveni părinți pentru prima dată doar peste câteva zile, dar frumoasă blondă a trecut prin mari emoții în această dimnineață când a crezut că fiul ei va veni pe lume mai devreme decât s-a așteptat.

Însărcinată în luna a opta, Gabriela Prisăcariu, soţia lui Dani Oţil, a povestit, pe reţelele de socializare, cum a crezut, în această dimineaţă, că i-a venit sorocul. ”Că tot mă lăudam eu ce bine dorm, ei bine de trei nopţi canapeaua este cea mai bună prietenă a mea. De dimineaţă, pe la ora 6, m-a luat un cârcel, am crezut că nasc direct. În rest e foarte mișto să fii însărcinată în luna a opta, îmi place mult, mult”, a povestit Gabriela Prisăcariu pe reţelele de socializare.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu se pregătesc să îl întâmpine aşa cum se cuvine pe viitorul moştenitor și deja au pregătit camera micuțului.

Dani si GabrielaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Frumosul fotomodel a pus o imagine din camera băiețelului, unde a optat pentru un tapet vesel, cu animăluțe și mașinuțe. „Recunosc… camera bebelusului este pentru tot ce nu am avut eu cand eram mica”, a scris Gabriela.

Prezentatorul de la Antena 1 a povestit în emisiune că a avut însă parte de surpriza vieţii atunci când a mers să achiziţioneze pătuţul pentru copil, care va veni pe lume peste o lună. Preţul l-a lăsat fără cuvinte.

„Ai văzut cât e un pat de copil? E cât un Matiz. Am fost într-un magazin să luăm un pat de copil. Când am aflat cât costă, am zis că e bine, până la 16 ani nu îl mai schimb. Dar doamna de acolo mi-a zis că salteaua trebuie schimbată de câteva ori. Şi am plecat imediat… Un pat e cât un Matiz, mai bine îmi luam un Matiz când eram mai tânăr. Aţi văzut că anumite influenceriţe au câte 3 paturi de copii pentru un singur copil? Sunt pe Olx acum, nu zic mai multe. Nouă ne place să dăm şi bani”, a povestit Dani la Antena 1.

Gabriela a dezvăluit că nu au ales încă numele micuțului, dar le-a spus fanilor că de când a rămas însărcinată porecla bebelușului este Cârcel.

„Deci nu mă mai întrebați ce nume va avea bebelușul, pentru că habar nu avem, suntem niște părinți praf. Dacă aveți sugestii, le aștept aici, poate mă mai inspirt. În schimb, porecla lui de când am rămas însărcinată este Cârcel, pentru că eu nu am avut niciodată cârcei, iar după cârcelul de azi dimineață de la ora 6, mă gândesc serios să-i pun numele Cârcel. Ce? Ce are?”, a spus Gabriela pe Instastory.