Gabriela Prisăcariu a devenit mămică și a făcut primele declarații după ce a a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Gabriela Prisăcariu a născut un băiețel și a postat prima fotografie cu fiul ei, dar a dat și primele detalii despre naștere și despre cum se simte în rolul de mămică. Gabriela a mărturisit că nu a născut sâmbătă dimineață așa cum s-a crezut.

Pe contul său de socializare, proaspăta mămică a făcut primele declarații despre micuțul ei, dar și despre starea ei de sănătate. Se pare că bebelușul este foarte bine, iar mămica lui la fel.

gabriela a nascutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Soția prezentatorului nu a vrut să spună motivul pentru care a decis să nască prin cezariană, susținând că este o întrebare mult prea intimă. Gabriela este extrem de fericită că totul a decurs perfect, iar astăzi se vor externa din spital.

„Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm! Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc despre cum a decurs toată nașterea.

Am născut vineri seara, pe 10, la ora 22.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a spus Gabriela.

De asemenea, Gabriela a mai postat și o fotografie cu băiețelul ei, în timp ce îl ține strâns la piept, la descriere a scris următoarele.

„Nu am poza aia din maternitate machiata si coafata… dar am poza asta”, a mai scris soția lui Dani Oțil.