Soția lui Dani Oțil spune că nu avea de gând să renunțe atât de rapid la alăptare, dar problemele de sănătate nu i-au dat de ales.

În plus, într-o postare pe Instastory, Gabriela Prisăcariu se plânge că a slăbit mult în această perioadă. Chiar dacă nu intenționa. A rămas, însă, cu celulită, se plânge ea.


„Am slăbit după Covid-19 mult mai tare, deși nu am vrut. Am și celulită. Eu am fost gripată, covidată și mi-a fost extrem de rău. A trebuit să iau extrem de mult pastile și a trebuit să întrerp alăptatul pentru că nu puteam să supun copilul la un risc. Nu mă așteptam să îl las de la sân așa devreme (…)”, le-a explicat Gabriela Prisăcariu fanilor pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu, enervată de reacțiile fanilor


Pe lângă sfaturile primite de la mai multe mămici din mediul online, blondina a avut parte și de câteva răutăți. Gabriela Prisăcariu a ținut să le închidă gura tuturor și a precizat că nu face nimic fără sfatul medicului.


„Of, de asta nu prea îmi place mie să povestesc ce măsuri iau pentru bebelușul meu. Imediat se găsesc oameni să își dea cu părerea. Bineînțeles că totul a fost la sfatul medicului, adică nu am făcut de capul meu. Totul e la sfatul medicului, încetați cu hate-ul acesta.”, a mai spus soția prezentatorului TV .

Gabriela Prisăcariu, decizie radicală la 4 luni de când a devenit mămică

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. După ce s-au căsătorit, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar de curând au luat o decizie importantă. Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că îi caută o bonă fiului ei și i-a făcut o descriere emoționantă pe rețelele de socializare, micuțului Luca Tiago.

„Voiam să vă spunem că noi ne căutăm bonă! Uitați-mă ce adorabil sunt. Și cuminte, nici nu plâng. Da, mama!”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în timp ce își ținea fiul în brațe.

Vezi și Gabriela Prisăcariu, atacată crunt de către fane, pentru că se laudă cu cât de repede a slăbit. Reacția promptă a soției lui Dani Oțil

Citește și:

Boala cumplită de care Thalia suferă de 15 ani: „Totul pălește în fața sănătății”

Adda are grave probleme de sănătate și se va retrage din viața publică. Cutremurătorul anunț făcut de artistă