Gabriela Prisăcariu se află în ultima lună de sarcină. Soția lui Dani Oțil și-a ținut fanii la curent în toată această perioadă frumoasă din viața ei, o premieră pentru ea, și le-a mărturisit, recent, câte kilograme are micuțul înainte să se nască.

Copilul care urmează să vină pe lume peste doar câteva zile are, potrivit Gabrielei Prisăcariu, nu mai puțin de 3 kilograme și 500 de grame. Tânăra a făcut anunțul prin intermediul unei fotografii, pe care a postat-o pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu a luat 20 de kilograme în sarcină

De când a rămas gravidă, Gabriela Prisăcariu a acumulat 20 de kilograme, după cum chiar ea le-a mărturisit fanilor. Acest lucru, însă, nu o deranjează. Nutriționistul i-a recomandat să mănânce tot ce își dorește.

Singura problemă pe care a întâmpinat-o soția lui Dani Oțil a fost că are interzis să facă sport, după cum a sfăuit-o medicul care a monitorizat-o de când a rămas însărcinată.

Gabriela-a-luat-20-de-kilograme-in-sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Se gândesc deja la al doilea copil. “Este binevenit”

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni părinți de băiat. Însă cuplul se gândește deja și la al doilea copil. Potrivit blondinei, cei doi viitori părinți și-ar mai dori un bebeluș, însă lasă acest lucru în seama divinității.

“Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă.

Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

Vezi și Dani Oțil își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Ce urare specială i-a făcut soția lui, Gabriela Prisăcariu, și cum arată tortul matinalului: ”Ea e gravida”

Citește și:

Are o avere estimată la 170 de milioane de dolari, însă stilul ei vestimentar lasă mult de dorit

Ramona Bădescu, primele declarații despre al doilea copil: „O surioară”