În vârstă de 29 ani și de 4 luni mămică, Gabriela Prisăcariu a povestit fanilorpe Insta Stories cum e pentru ea experiența de a avea un bebeluș și cum face față tuturor provocărilor.

Frumoasa blondină a fost întrebată de prietenele ei virtuale cum a reușit să-l convingă pe bebelușul ei să doarmă în pătuț. De aici, Gabriela a început să povestescă despre regimul de odihnă al lui Luca, de câte ori se trezește pe noapte și cât mănâncă.

Dezvăluirile Gabrielei Prisăcariu despre experiența de a fi mamă

Chiar dacă e mereu obosită și doarme în reprize, Gabriela a spus că micuțul ei, Luca, este cea mai mare bucurie a ei. El e prioritatea, chiar dacă, recent, Gabriela a reînceput să meargă și la sală. Ea a reluat antrenamentele în urmă cu câteva zile și plănuiește să fie din nou în formă, așa cum arăta înainte de a rămâne însărcinată.Asta, deși, e limpede pentru toată lumea că deja arată ireproșabil.

“Am primit multe mesaje în care mă întrebați cum am reușit să îl pun pe bebe în pătuț. Nici eu nu știu cum mi-a ieșit. Cred că am avut noroc. Oricum 2 zile îmi iese, o zi nu.

Ce-i drept astăzi a fost pentru prima dată când a dormit în pătuțul lui o oră întreagă. Nu știu ce s-a întâmplat.

Nu sunt în măsură să dau niciun sfat legat de somn, de bebeluș. Noi nu avem un program, suntem vai de capul nostru”, a spus ea fanelor.

Gabriela a dezvăluit că îi e atât de drag fiul ei încât preferă ca noaptea să doarmă cu ei în pat. De asemenea, această metodă este și mai ușoară pentru ea, în contextul alăptatului.

familia-otilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Nu e hrănit exclusiv la sân

„El noaptea încă doarme cu noi în pat, din simplu motiv pentru că îmi este mie comod să îl alăptez. Și așa mă trezesc de multe ori noaptea. Mănâncă din 2 în 2 ore. Dacă ar mai fi să mă și ridic, să mă duc în altă cameră… Nu!

Cât timp îl alăptez o să doarmă cu noi în pat și îmi și place. Este atât de mic și să îi simt mirosul, e atât de drăgălaș. (…) Sunt sigură că nu o să mai am momentele astea așa că mă bucur de el cât pot eu de mult”, a mai adăugat soția lui Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu a vorbit și despre alegerea ei de a-și hrăni bebelușul și cu formulă, nu doar prin alăptare. Se pare că cel mic are reflux destul de des și medicul i-a recomandat tinerei mămici să folosească și o altă metodă de hrănire a bebelușui.

„Și pentru că nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă, recent am început să îi dau și formulă în completare. Am schimbat, suntem la a 3-a formula. (…) Și ce-i drept este mai liniștit. (…) Totul a fost doar la sfatul medicului”, a mai zis Gabriela pe Insta Stories.

Vezi și Gabriela Prisăcariu, atacată crunt de către fane, pentru că se laudă cu cât de repede a slăbit. Reacția promptă a soției lui Dani Oțil

Citește și:

Al cui este de fapt costumul de baie purtat de Maria Dragomiroiu la plajă, pentru care a fost lăudată de Cătălin Botezatu

Capatos, după ce Dani Mocanu și Jador au asaltat trendingul pe YouTube: „Dacă e să mă iau după audiență…”