Nu e prima dată când Dani Oțil (41 de ani) rămâne cu buza umflată, iar frumoasa lui soție face conversație, mai toată seara, cu designerul Cătălin Botezatu (55 de ani). Așa s-a întâmplat și miercuri, la un eveniment din industria de beauty, organizat la terasa lui Dani Oțil, din Parcul Herăstrău. Dani Oțil și Răzvan Simion au ieșit în patru, cu partenerele lor la braț, dar Dani a trebuie să „se lupte” cu Bote pentru atenția Gabrielei (29 de ani). Cei doi sunt foarte buni prieteni, ba chiar Gabriela îi datorează cariera lui Botezatu.

Gabriela Oțil și Cătălin Botezatu au povestit, au făcut poze împreună, au depănat amintiri, s-au îmbrățișat și au fost atracția jurnaliștilor prezenți. Dani Oțil, care cumva era și gazdă, ținând cont că la localul lui s-a desfășurat lansarea unor celebre șampoane, a trebuit să fie atent în toate părțile, așa că și-a lăsat nevasta, cu încredere, în grija lui Bote. Designerul a arătat impecabil, ca de fiecare dată, iar în pozelecu Gabriela par perechea ideală de podium: designerul și topmodela.

Soția lui Dani a purtat o rochie albă, lungă, cu bretele din piele, iar pata de culoare a fost poșeta Chanel, roz. În picioare Gabriela a purtat teniși, căci a cam renunțat la tocuri de când diferența de înălțime dintre ea și Dani a tot fost comentată de răutăcioși.

Gabriela Prisacariu,Catalin Botezatu,Dani Otil și Diana BaicuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ce îi leagă, de fapt, pe Gabriela Oțil și pe Cătălin Botezatu

În urmă cu aproape 7 ani, frumușica botezată în trecut „Miss Poponeț”, lesne de înțeles de ce, câștiga concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, de la Kanal D, rampa ei de lansare în lumea modei. De atunci, prezentările de modă și contractele de imagine au tot curs pentru Gabriela. De aceea nu uită că îi datorează lui Botezatu succesul în carieră, care nu a făcut altceva decât să creadă în ea și să-i dea un elan. „Dani știe de idila noastră, nu se supără”, declara Gabriela, pentru Click!, la un alt eveniment la care, tot așa, s-a întreținut toată seara cu Bote. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au îndrăgostit spre finalul anului 2018 și s-au căsătorit în mai 2021. În septembrie anul trecut a venit pe lume fiul lor, Luca Tiago.

Citește și: Răzvan și Dani și-au scos femeile în oraș. Cele două cupluri s-au îmbrăcat în alb și au făcut senzație la un eveniment, în Herăstrău. Daliana și Gabriela și-au eclipsat partenerii

Citește și: Dani Oțil, în lacrimi la TV. Ce a putut să-i spună Gabriela Prisăcariu, în direct?