Vedeta, mama a doua fetițe, a explicat în emisiunea Acces Direct de la  Antena 1 că deși nu a fost prezentă la înmormântarea mamei sale, vedeta susține că și-ar fi luat rămas bun de la aceasta. Motivul pentru care nu a mers să își conducă mama la groapă îl ține doar pentru ea, motivând că detaliile sunt mult prea intime ca să povestească ce s-a întâmplat de fapt .

„A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum când nu mai este, nu o să le povestesc. Mi se par prea intime”, a spus Gabriela Cristea la Acces Direct.

Relația dintre Gabriela Cristea și mama sa a fost una deloc bună și toată lumea știa acest lucru. Vedeta i-a purtat atâta ranchiună mamei sale, încât nici nu a mers la înmormântarea ei,  deși tatăl ei a implorat-o să îți ducă mama pe ultimul drum.

Mai mult, cea mai mare dorință a mamei Gabrielei Cristea a fost să își vadă fiica înainte să-și dea ultima suflare. După trei  intervenții chirurgicale dificile, Didina Cristea s-a stins din cauza unei pancreatite.

 

„Păcat că a plecat prea devreme dintre noi. Era un om extraordinar, pe care-l plânge toată lumea. A fost o persoană care nu merită s-o uiţi şi nici n-o s-o uit vreodată. Aş vrea să mă ia şi pe mine, să nu mă lase aici singur. Dacă Gabriela venea s-o vadă pe maică-sa poate nu murea”, a declarat tată Gabrielei Cristea, la momentul respectiv.

CItește și: