Îndrăgita prezentatoare recunoaște că nu a avut faorte multe probleme cu fetița ei, dar a mărturisit că s-a panicat foarte tare când Victoria Bella a făcut pentru prima dată febră, când i-au dat dințișorii. „Copiii foarte mici când fac febră, am înțeles că și la 40 de grade, nu a fost cazul la noi, ei sunt veseli și se joacă. Noi am avut cel mai mult 38, 6 din cauza dințișorilor”, a spus Gabriela la Interviurile Viva.

Citește și: Primele imagini oficiale cu prințul Louis, după botez. Detaliul observat imediat de fani

Victoria este alergică la proteina din lapte de vacă

Vedeta Antena Stars a dezvăluit însă că cel mai tare s-a speriat când pe fetița ei au apărut niște bubițe, pentru că avea intoleranță la lactoză.

„Ne-am panicat foarte tare când am descoperit că  Victoria este alergică la proteina din lapte de vacă, înțeleg că este o problemă destul de frecventă în ultima perioadă la copiii mici. A făcut o alergie, a făcut niște bubițe pe ea și  ne-am panicat și direct la spital. La început am fost panicați, în primele trei luni. Dacă tușea altfel decât știam, ne apuca panica, dar acum suntem bine”, a dezvăluit Gabriela la Interviurile Viva.

Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit și despre compromisurile pe care spunea că nu le va face niciodată  înainte să devină mamă, însă în cele din urmă le-a făcut. „N-am crezut niciodată și chiar îi condamnam cumva pe părinții pe care îi vedeam la restaurant cu tabletele sau cu telefoanele, le pun la copii muzică și ei stau foarte liniștiți. Am trecut peste treburile astea și mi-am dat seama că nu sunt de condamnat pentru că, la un moment dat, nu mai poți, efectiv. Adică, sunt momente când oricât de cuminte ar fi copilul, la un moment dat ai nevoie să stai și tu cinci minute și să nu ai grija lui. Și faci tot felul de compromisuri. De genul, îi pui un filmuleț de desene animate cu muzică pe tabletă sau pe telefon”, a mai spus vedeta TV.

Citește și: