Mai sunt 10 zile până la botezul micuței Victoria, iar Gabriela și Tavi au pus la punct toate detaliile pentru marele eveniment din viața lor. Ei au ales deja nașii, meniul pentru botez, cât și ținutele pe care le vor purta.

„Am ales pentru invitaţii noştri aperitive uşoare şi gustoase, carne de peşte şi vită. Noi avem un renume deoarece noi facem multe petreceri la noi acasă unde se mănâncă foarte bine. Este un aperativ pentru toată lumea, este imposibil să nu îţi facă ceva cu ochiul”, a declarat Gabriela la Antena Stars.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc pentru al doilea copil. Anunțul făcut de îndrăgitul cuplu

Victoria va avea mai multe ținute

„Arată foarte bine. Noi suntem amândoi pofticioşi. Este foarte bun. Este important aperitivul, este ceva pentru toate gusturile.(…) Sigur, voi cânta şi eu. Am o piesă specială pentru mamă și pentru fetiţă. Eu voi începe petrecerea, dar apoi vom avea mai mulți invitați, eu doar o săi încălzesc pe invitați, iar artiștii surpriză îi vom încinge cu adevărat…” a spus și Tavi Clonda.

„Eu voi avea două rochii, una la biserică și una la sală, dar Victoria va avea mai multe ţinute.(…) Casa noastră e plină de jucării de când a apărut ea, e un fel de magazin de jucării la noi în casă. Nu am avut probleme mari cu ea, nu a făcut febră niciodată. Este un copil care are nevoie de socializare”, a mai declarat Gabriela Cristea.

„O să fie o petrecere elegantă, dar și cu dezmăț spre dimineață, dar va fi totul cu bun gust și cu bun simț. O să fie muzică grecească, o să avem muzică populară. (…) Nu o să vină poliţia dimineaţă, însă va fi o petrecere pe cinste”, a declarat Tavi.

„Nu am cuvinte să-mi descriu fericirea. Mi-am dorit foarte, foarte, foarte mult un copil, și ceea ce am primit este cam de  vreo 100 de ori mai mult decât mi-am dorit. Nu am cuvinte să descriu un sentiment ca acesta”, a spus Gabriela.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ales patru nași pentru micuța Victoria Bella, la botezul ce va avea loc pe 14 aprilie.

Citește și: