Vedeta Kanal D, Gabriela Cristea, trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. După un an extrem de dificil în care a efectuat patru fertilizări în vitro, Gabriela Cristea a reuşit să rămână însărcinată, dar pe cale naturală.

“A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea, nu a fost greu din punct de vedere fizic, dar psihic, aşteptarea te doboară”, a declarat Gabriela Cristea.  În noiembrie, vedeta TV a luat o pauză alături de şoţul ei, s-a relaxat în vacanţă, iar în luna februarie a primit vestea cea mare.

“M-am speriat când am aflat, nu mă aşteptam, când am făcut testul am rămas surprinsă, am zis că nu mi se întâmplă mie. După o perioadă în care m-am certat cu Dumnezeu, mi-am zis că e o minune. De fapt, el avea ceva pregătit special pentru mine”, a spus Gabi Cristea.

Prezentatoarea emisiunii Te vreau lângă mine, de la  Kanal D este copleşită de emoţii şi plânge de fiecare dată când merge la ecograf şi îşi vede fiica. Ea a terminat şi cursurile de puericultură şi spune că se simte pregătită din toate punctele de vedere. Aflată în platoul emisiunii “Teo Show”,  Gabriela a spus că a achiziţionat deja căruciorul, care e multifuncţional, camera a fost vopsită roz, iar mutarea va avea loc la începutul lunii septembrie.

Legat de sarcină, vedeta TV a afirmat că nu a avut probleme, are o sarcină uşoară şi nici nu a renunţat la anumite alimente, doar că nu mai mănâncă atât de mult peşte.

Întrebată cum va fi ca mamă de fetiţă, Gabriela Cristea a declarat că va fi o “dură” şi nu va merge pe principiul că trebuie să fii prieten cu copilul tău. Vedeta TV încă nu a ales un nume pentru fiica ei, însă a hotărât deja că îşi va alăpta fetiţa în mod natural şi va avea grijă să fie o mamă perfectă.

Mai multe detalii despre Gabriela Cristea, care în curând va devein proaspătă mămică, dar și despre Te vreau lângă mine, de la Kanal D, puteți găsi în microsite-ul dedicat emisiunii Kanal D, tevreaulangamine.kanald.ro.