„Am fost foarte rău, am făcut o laringită virală cu disfonie totală, adică fără voce, nevasta ideală. (…) Fiica mea a zis că sunt mută și a fost dificil și pentru Tavi. Nu puteam să articulez deloc. În Ajun de Crăciun, după ce am terminat de făcut bradul, i-am zis lui Tavi și acum să mergem la spital. Eu să mă cer la spital, pentru mine e… Nu mai puteam să respir. Îmi făceam probleme să nu aibă copilul de suferit, să nu aibă suficient oxigen și așa mai departe. Și m-am dus la spital și a fost o experineță foarte mișto.  Fiind gravidă, m-au consultat doi medici. Un medic pe partea asta de respirație, dar și medicul ginecolog. Și era foarte mișto, că venea omul acela care putea teoretic să mă facă bine cu trei medicamente, ginecologul zicea că nu are voie (…) Singurul lucru care m-a salvat a fost că am făcut aerosoli cu ser fiziologic.”, a povestit Gabriela Cristea în emisiunea “Xtra Night Show”.

Citește și: Loredana Groza s-a pozat fără pic de machiaj, iar fanii au reacționat imediat: „Tu îmbătrânești…”

Gabriela o să nască prematur pentru că există riscul de rupere de uter

„La un moment dat, într-o noapte, când nu puteam să respir, Tavi s-a ridicat și mi-a zis să mă duc să beau o țuică și să vin înapoi. (…) Eu am crezut că o să mă țină și pe mine două zile, dar nu! (…) A fost virală treabă și inițial a avut-o Victoria, dar o formă ușoară. După care Tavi a făcut o formă, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut în câteva zile”, a explicat Gabriela Cristea.

Prezentatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi”, însărcinată în șapte luni,  a dezvăluit că va fi nevoită să nască mai devreme, această măsură fiind luată de medici pentru a preveni apariția complicațiilor.

„Eu nasc în martie, undeva pe la jumătate. Eu va trebui să nasc mai repede pentru că n-am doi ani între cezariene, cu două-trei săptămâni mai devreme, pentru că există riscul de rupere de uter”, a spus Gabriela.