Îndrăgita prezentatoare TV a mărturisit că ține o dietă drastică, dată de nutriționist, însă este foarte ascultătoare și chiar se chinuie să nu calce strâmb, dorindu-și cu ardoare să revină la silueta care a consacrat-o.

 

Invitată recent împreună cu soțul ei, Tavi Clonda, și micuța Bella Victoria Margot, la Antena 1, Gabriela Cristea a explicat în ce constă dieta ei și a recunoscut că nu e deloc așa simplu și nu crede că e adevărat ce spun unele femei că ele mănâncă ce vor și cât vor și nu pun un gram pe ele.

37974661_1912828838802438_3891106513225252864_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și:  Shakira a vorbit pentru prima dată despre problemele  ei de sănătate. A avut sau nu cancer? „Am crezut că nu o sa mai cânt niciodată”

Gabriela Cristea recunoaște că slăbește foarte greu

”Eu aș vrea să pun capăt acestui mit. Eu nu cred persoanele astea mai mironosițe care spun că mănâncă de toate, oricând și slăbesc. Nu, domnule! Eu am cinci mese pe zi, bine calculate, la gram și la firimitură. Și chiar și așa slăbesc foarte greu și într-o lungă perioadă de timp. Deci așa-zisa dietă minune a mea, nu e chiar minunată”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii ‘Prietenii de la 11’.

Vedeta a recunosc că este foarte pofticioasă și a demonstrat și în platoul emisiunii sale acest lucru, când a simțit miros de caramel.

„Sunt leșinată, leșinată, miroase a caramel, îmi pare rău pentru voi, cei de acasă că nu simțiti. Cred că se filmează o emisiune culinară lângă noi. Eu acum îmi imaginez un cheesecake cu pere, stropit cu crustă de caramel sărat, fără crustă de ciocolată că îngrașă prea mult”, a spus Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela Cristea a revenit pe micile ecrane la sfârșitul lunii mai, ca prezentatoare la Antena Stars, după nouă luni în care a stat acasă împreună cu micuța Bella Victoria Margot.

Citește și: