Gabriela Cristea a fost invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, unde a vorbit deschis despre emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars,„Te iubesc de nu te vezi”, dar și despre modul în care a reușit să slăbească până acum 18 kilograme și despre planurile ei de viitor cu Tavi Clonda.

Vedeta își dorește să revină la silueta de altă dată și pare să fi descoperit secretul. Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit că a mers la nutriționist și urmează un regim sănătos care o ajută să dea joc cam patru kilograme pe lună.

„Evident că în timpul sarcinii m-am umflat. Am fost la nutriționist și mi-a dat un regim. Am fost la nutriţionist imediat ce am născut şi acum ţin o dietă pe care am mai testat-o. (…)E un regim sănătos, nu vreau să îmi pun viaţa în pericol. Nu am nici măcar un target, până acum am dat jos 18 kilograme. Slăbesc un kilogram pe săptămână, cam paru kilograme pe lună”, a povestit Gabriela Cristea.

„Nu am un target, vreau doar să slăbesc sănătos. În sarcină am luat 18 kilograme”, a mai spus Gabriela.

Citește și: Conchita Wurst, de nerecunoscut. Cum arată „cântăreața cu barbă” acum

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se căsătoresc religios în toamnă

Îndrăgita vedetă TV susține că cel mai rău s-a îngrășat după ce a născut, fiind nevoită să mănânce pentru a putea să o alăpteze pe Bella Victoria. Însă, acum vrea să ajungă iar să fie trasă prin inel pentru că va îmbrăca rochia albă de mireasă.

„Ne-am hotărât să facem cununia religioasă în toamnă. Și atunci trebuie să am și eu o formă de om. Nu am fixat încă data, dar am decis să facem ceva foarte intim, fără petrecere”, a mai dezvăluit Gabi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil în urmă cu trei ani. Cei doi au devenit părinți anul trecut, în septembrie, iar acum după botezul lor se pregătesc de un nou eveniment.

Citește și: