Îndrăgita prezentatoare TV și artistul  au recunoscut că trăiesc clipe de neuitat de când Victoria a apărut în viața lor și se gândesc deja și la un al doilea copil, însă mai așteaptă să mai crească un pic Victoria. „Normal că ne gândim un al doilea copil. Tavi își dorește foarte mult, și eu îmi doresc”, a mărturisit Gabriela. Mai mult, cei doi par a fi deja pregătiți pentru acest lucru, având în vedere că au casa plină de jucării. „E așa un magazin cu jucării la noi în casă”, a spus Gabriela.

Vedeta TV a vorbit deschis într-un interviu pentru emisiunea Agenția Vip de la Antena Stars despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă și despre problemele pe care le-a avut în timpul sarcinii. Mai mult, ea a dezvăluit pentru prima dată ce s-a întâmplat în sala de nașteri.

Citește și: Dieta lui Marilyn Monroe. Ce înghițea actrița în fiecare dimineață pe stomacul gol pentru a-și menține o siluetă de invidiat

La finalul sarcinii avea atacuri de panică

„Prima dată nu am ţinut-o în braţe când s-a născut, ci mi-au pus-o undeva lângă cap. Ea plângea și eu plângeam, plângea toată lumea din sală… am filmuleţul respectiv, pentru că cineva a filmat și  nu pot să mă uit. De fiecare dată când mă uit la film plâng în hohote. Nu se poate descrie sentimentul pe care îl ai. Am înțeles că aşa se întâmplă cu fiecare mamă, pentru că e momentul unic de întâlnire. Ai așteptat așa mult momentul acesta și a venit”, a declarat Gabriela.

„ În rest, am devenit mult mai răbdătoare, mai tolerantă, doar cu fiica mea… De la restul lumii am şi mai mari pretenţii decât aveam până acum. S-au schimbat destul de multe lucruri. Programul meu se învârte în jurul ei. (…)Fizic m-am schimbat, m-am îngrăşat în timpul sarcinii, faptul că facem toate lucruri împreună… e mai complicat să merg la sală pentru mine, dar mai fac acasă puțină mișcare. (…) Nu îmi pare rău deloc, este cea mai mare realizare a vieţii mele”, a mai spus Gabriela.

Gabriela mărturisește că relația ei cu Tavi s-a schimbat de când au devenit părinți

Vedeta TV a mărturisit că și relația dintrea ea și Tavi s-a schimbat. „Noi aveam și înainte o relație foarte solidă, dar acum relaţia dintre mine şi Tavi e altfel”, a mai adăugat Cristea, precizând însă că și-ar fi dorit să mai aibă timp și pentru ei, însă deocamdată nu sunt pregătiți să-și lase fiica acasă cu altcineva.

„Aş vrea să pot ieşi cu Tavi, apoi să mergem la film și să fim relaxați, să nu ne gândim că trebuie să ne grăbim acasă că avem copil.  Deşi avem multe ajutoare care ne-au spus să o lăsăm cu ei şi să ieşim noi doi, nu suntem pregătiţi”, a spus Gabriela.

„Eu mă ocup de ea acasă, tata scoate fata în oraş, baie îi facem împreună, dar mai mult îi face el. Am avut noroc de un copil bun. Spre finalul sarcinii lucrurile s-au complicat, am reţinut apă, am avut atacuri de panică. Bine că nu am avut depresie postnatală… Victoria a luat 10 la naştere.” a spus Gabriela Cristea în emisiunea Agenţia VIP.

Citește și: