Îndrăgita prezentatoare TV recunoaște că de când au devenit părinți, ea și Tavi Clonda rareori mai au timp doar pentru ei. Cu toate acestea, iubirea dintre ei devine mai puternică pe zi ce trece și profită cât de mult pot de fiecare clipă petrecută împreună.

GabiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

AStfel, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să le împărtășească fanilor un moment de tandrețe pe care l-au avut într-un moment de intimitate.

„Printre griji, alergături, copii… ne amintim mereu de iubirea noastră. Aici am avut timp doar de câteva minute să vedem cum apune soarele pe lac și romantismul ne-a și cuprins”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea a slăbit 25 de kilograme și se simte din nou bine în corpul ei, fapt pentru care postează foarte des imagini cu ea. Mai mult, ea a ținut să le împărtășească fanilor că a ajuns la greutatea de acum cinci ani și a încăput iar în rochia pe care a purtat-o la cununia civilă.

„Am reintrat în rochia de la cununia civilă din 2015. Happy, happy, happy!”, a scris mândră Gabriela, postând și imagini cu dovada.

Citește și:

Fiica cea mare a lui Catrinel Sandu a împlinit 11 ani! Imagini cu fetele vedetei, dar și cu vila de lux din America

Soția lui Dinu Maxer a pus o poză cu ea în costum de baie și a fost criticată că e prea grasă. Cum a reacționat Andreea