Deși sunt căsătoriți cu acte din 2015 și au împreună două fetițe superbe, Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu s-au cununat și religios. Aveau de gând să facă asta anul trecut, dar a doua sarcină le-a schimbat planurile.

Acum, că lucrurile s-au mai așezat, cei doi s-au hotărât să facă pasul. Anul trecut, Gabi Cristea declara: ”O să fie o cununie intimă, cu oamenii foarte apropiați, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi. Victoria va fi domnișoară de onoare”. Iar planurile nu s-au schimbat.

Nași vor fi Cristina și Mădălin Ionescu, nașii de botez ai Victoriei, în vârstă de doi ani si jumătate. Tot ei sunt și cei care o vor boteza pe micuța Iris.

Cununia religioasă, vara aceasta

Pentru ca la cununie, care va avea loc chiar în această vară, să arate impecabil în rochia de mierasă, Gabriela Cristea s-a apucat și de dietă.

„Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu…

Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie.

Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a declarat recent Gabriela, într-o emisiune TV.

Vezi și Gabriela Cristea și soțul ei, prima vacanță în 4! Imagini de revistă!

Citește și: