Artistul a dezvăluit la Antena Stars că botezul micuței va avea loc în aprilie, însă nunta o vor amâna pentru la toamnă. „Botezul o să-l facem în preajma Paştelui şi nunta în septembrie”, a  declarat artistul pentru Star Matinal.

Tavi Clonda a spus că nu vrea ca micuța Victoria să fie băgată în cristelniță, ci doar să fie udată în creștetul capului.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Botezul va avea loc pe 14 aprilie

„Am stabilit data pe 14 aprilie, la o săptămână după Paște. Am început cu pregătirile şi trebuie să ne ocupăm, să facem invitaţii, e frumos. Am găsit un salon foarte frumos. Am anunțat deja și invitații și suntem emoționați pentru cea mică.Suntem în discuții aproape finalizate cu trupa de evenimente. Trupă avem, trupa mea. O să avem şi surprize, câţiva artişti, trebuie să dăm câteva telefoane. Sala este foarte mare, vom avea vreo 150 de invitaţi dacă nu mai bine. Vreau să se bucure toată familia şi toţi prietenii, alături de noi. Gabriela s-a gândit şi la o temă. Culoarea va fi mov, aranjamentele pe masă, florile, iar tema petrecerii va fi ‘Trăieşte-ţi visul’. Eu cred că atunci o să am emoţii, când o să mergem la biserică. Am început să am de emoții şi de azi puţin”, a spus Tavi Clonda, la Antena Stars. „O să vorbim cu preotul, cam aşa vrem şi noi, să nu fie băgată în cristelniță. Sunt convins că o fie foarte bine şi chiar dacă o să-i dea câteva lacrimi o să o liniştim noi”, a spus acesta.

 

Citește și: