Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit că Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu vor fi singuri nași ai fetiței ei și a lui Tavi Clonda, ci micuța va avea patru nași.

Pentru că Bella Victoria le-a adus foarte multă bucurie și s-a lăsat mult așteptată, Tavi și Gabriela vor ca botezul ei, ce va avea loc pe 14 aprilie,  să fie unul deosebit. Astfel, pe lângă Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, ei au mai ales doi nași. O bună prietenă de a lor, Andreea, și pe Tudor, despre care spun că este fiul unor buni prieteni și vor să fie ca un frate mai mare pentru Victoria.

Botezul va avea loc pe 14 aprilie

„Pe Tudor îl stiu de când s-a născut, cu Tavi a avut de la început o relație deosebită (practic de la el a primit aprobarea când ne-am căsătorit), iar cu Victoria sigur o să se înțeleagă bine. Vrem să îi fie mai mult decât naș, vrem să îi fie frate mai mare. Cu Tudor încheiem lista nașilor Victoriei”, a scris Gabriela.

Tavi a dezvăluit la Antena Stars că botezul micuței va avea loc pe 14 aprilie, însă nunta o vor amâna pentru la toamnă. „Botezul o să-l facem în preajma Paştelui şi nunta în septembrie”, a  declarat artistul pentru Star Matinal.

Artistul a spus că nu vrea ca micuța Victoria să fie băgată în cristelniță, ci doar să fie udată în creștetul capului.

Citește și: