Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut prin emoții mari. Ei au fost nevoiți să meargă de urgență la spital, după ce Victoria s-a simțit rău.

Îndrăgitul cuplu și-a a luat fetițele și au dat o fugă până la mare înainte de botezul micuței Iris, însă lucrurile nu au decurs așa cumși-ar fi dorit. Și asta, pentru că , Victoria, fetiţa cea mare a cuplului, a înghiţit apă din mare şi  s-a simțit rău. Astfel marţi,  au fost nevoiţi să îi facă o vizită doctorului și Victoria a fost diagnosticată cu enterocolită.

„A făcut o enterocolită, am fost ieri cu ea la doamna doctor şi e ok… În sensul cât poate să fie de ok. Azi trebuia să dăm analizele, dar nu am avut de la ce, n-a făcut ce trebuia.”, a spus Gabriela Cristea la „Agenţia VIP”.

Botezul micuței  Iris va avea loc vineri, pe 6 septembrie. La eveniment sunt aşteptaţi în jur de 100 de invitaţi, prietenii apropiaţi ai celor doi şi familia. Botezul va fi unul tradiţional, însă, la ora 23, pentru ei ” se dă stingerea”.

Apoi, Tavi Clonda şi Gabriela Cristea vor dansa, band-ul va întreţine atmosfera, iar invitaţii vor avea parte de momente de neuitat, potrivit Spynews.

„Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit”, a declarat Tavi Clonda la „Agenţia VIP”.

„Botezul o să fie unul tradiţional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 11 se taie filmul pentru copii, inclusiv pe ale mele vreau să le ducem la culcare pentru că pentru noi ora 11 este foarte târziu… Noi la 10 suntem cu toţii în pătuţ. Adică ele… O să facem şi un fel de dansul mirilor, o să fie… dansul botezului, band, o să interesant. O amestecătură frumoasă”, au mai spus cei doi.