Și asta, pentru că micuța, în vârstă de un anișor,  este surprinsă în timp ce duce la gură o cutie de bere,  în timp ce pe fundal se aud Tavi și Gabriela, râzând și spunându-i: „Noroc, hai noroc”, iar artistul completează: „Noroc că e goală”.

Însă, fanii Gabrielei și ai lui Tavi nu au fost așa amuzați de gestul micuței, ba din contră i-au criticat pe aceștia că au lăsat-o pe micuță să pună gura pe cutia de bere, „care e plină de praf” și în care își poate „tăia limba”.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aspru criticați pentru cum se comportă cu fetița lor. „Gest responsabil”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Frumos..poate să-și taie limba în cutia de aluminiu și promovați băutură la copii mici…responsabil gest”,„ Se poate tăia”, „Hai că ai da- o pe golăneală Tavi.  La un copil aşa de mic îi dai o doză de bere să o bage în gură….nu numai că nu este igienic dar se poate tăia…..mai lipsea să-i dai şi o țigară să se joace ….pe bune, mi se pare deplasat….hidratează-te tu cât vrei dar nu-i da copilului dozele tale goale”, au scris internauții. Cu toate acestea, unii  fani le-au luat apărarea. „Și vă întrebați multi de ce aveți copii sensibili!!!! Copiii trebuie lăsați să își formeze anticorpi. Noi am mâncat de pe jos ,și inclusiv nisip și toate alea, și nu ne-am mai îmbolnăvit!! Fiți serioși!! Tavi, e o scumpă fata voastră, să vă traiască și felicitări pentru noul membru”, „Vă pup și vă iubesc, sunteți minunati împreună și aveți o fetiță de aur”, „Doamne, cât de dulcică. Să vă trăiască ninunea, să vă bucure viața”, au mai scris fanii.

Gabriela Cristea a anunțat, vineri, de ziua ei că este din nou însărcinată. Vedeta TV s-a chinuit foarte mult să devină mamă, iar după ce a adus-o pe lume pe Bella Victoria, viața ei s-a schimbat total, fiind toată numai un zâmbet. Mai mult, ea și soțul ei, Tavi Clonda, au dezvăluit în numeroase rânduri că-și mai doresc un copil, iar acum li s-a împlinit, în sfârșit, dorința. Ei vor avea încă o fetiță. 

Citește și:  Interviu EXCLUSIV Patrizia Paglieri: „Sunt foarte lacomă și nu pot să renunț la ciocolată“

Gabriela Cristea nu se aștepta să fie însărcinată

Gabriela Cristea a mărturisit că nu se aștepta să fie însărcinată, având în vedere că s-a chinuit foarte mult să devină mamă prima dată și a fost nevoită să facă mai multe tratamente de feritilizare.

„Eu nu mă așteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simțeam a fi însărcinată. Țineam cură de slăbire, îmi doream așa, să facem lucruri pentru noi. Și m-am terzit că sunt într-o întârziere, ca să zic așa, nu îmi suna nimeni la ușă. Nu a venit o zi, 2, 3…și tot așa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată,mi-am făcut testul așa…dar nu am terminat bine de făcut testul și am văzut două liniuțe, era să leșin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea și el și i-am zis: na de aici!”, a spus Gabriela

Citește și: