Vedeta pare epuizată, dar se recuperează foarte bine după operația de cezariană prin care a trecut, după cum se poate observa din două imagini pe care Gabriela și Tavi le-au postat pe Instagram.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Cei doi părinți au ținut să-I mulțumească medicului cu care Gabriela a născut-o atât pe Victoria, cât și pe Iris.  „Cu dna dr. ne-am întâlnit în viața asta pentru că trebuia să ne ducem fetele sănătoase acasă. A stat și ne-a ascultat toate întrebările, ne-a alungat toate temerile și a avut răbdare cu noi la toate ecografiile doar, doar să le vedem fețișoarele simpatice ale bebeluselor… Ne-a răspuns la telefon în toiul nopții, chiar dacă întrebările noastre păreau puerile, doar ca să nu ne stresăm. Astăzi, când Victoria și Iris sunt parte din lumea noastră, îi spunem cu iubire și speranță: MULȚUMIM!”, a postat Gabriela Cristea pe contul său de socializare.

„A adus-o pe lume pe Victoria,a adus-o pe lume pe Iris… deja face parte din familie! Multumim doamnei doctor! Vom fi veșnic recunoscători!?❤️??”, a spus și Tavi Clonda.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetiță. Astăzi, Tavi CLonda a mers să le ia acasă, după cum a anunțat pe o rețea de socializare. „A venit ziua cea mare,sa-mi iau fetele acasa…Multumim tuturor pentru incurajari si pentru gandurile bune trimise si pentru iubirea voastra! Multumesc iubetei mele sotii @gabrielacristeaclonda ,multumesc familiei si prietenilor”, a scris Tavi.

Ca și în cazul micuței Victoria (Victoria Bella Margot) și sora ei a primit trei prenume,   Thea Iris Selena.

 

Citește și: