Cu mari eforturi a reușit să slăbească și încă merge pe acest drum. Dar sunt și schimbări care nu implică atât de mult efort, iar Gabriela Cristea nu se dă în lături de la a le face. În final, dacă poate arăta mai bine, de ce să nu recurgă la ele?

Recent, vedeta a recunoscut că s-a lăsat pe mâinile medicilor esteticieni, pentru o mărire a buzelor. Pe pagina sa de Instagram, vedeta a dezvăluit cu sinceritate că este mulţumită de rezultat. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a postat o poză pentru ca fanii să vadă exact cum arată buzele sale după intervenție.

dupa-interventia-cu-acid-hialuronicSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Dragilor, am primit multe întrebări despre intervenția cu acid hialuronic de la nivelul buzelor. Da, am făcut o astfel de intervenție în urmă cu două săptămâni și sunt foarte mulțumită. Am optat pentru 0,5 ml (adică minim) și vă las aici o poză făcută la 3-4 zile de la intervenție când încă rezultatele nu erau finale”, a transmis Gabriela Cristea.

Omul de televiziune a ținut să sublinieze faptul că totul a decurs aşa cum şi-a dorit, iar buzele sale au căpătat puțin volum, sunt simetrice și naturale.

„Acum buzele mele sunt simetrice și naturale dar nu mi-a displăcut nici perioada de când e făcută poză, când buzele mele aveau mai mult volum. Poză este fără nici un filtru, doar machiaj și lumina”, a mai spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea a slăbit spectaculos

Gabriela Cristea este mămica a doi copii, iar sarcinile și-au pus amprenta asupra corpului său. Astfel, vedeta muncește din greu pentru a-și recăpăta silueta și e clar că e pe drumul cel bun. Ține o dietă echilibrată și apelează la ajutorul mai multor proceduri de modelare corporală.

Recent, vedeta a mers la salonul de înfrumusețare și le-a prezentat internauților tot ce a făcut acolo. După ce a realizat o procedură de modelare corporală, Gabriela Cristea s-a fotografiat într-un costum transparent, fără false pudori. Aceasta nu a ezitat să le prezinte tuturor felul în care artă corpul său acum și s-a declarat mulțumită de rezultate.

„Chiar dacă e sâmbătă, copiii sunt cu Tavi, iar eu am venit să mă ocup de mine. Încep să se vadă rezultatele pentru că țin și o dietă echilibrată, folosesc și niște picături care-mi inhibă pofta de mâncare și fac și proceduri. Începe să se vadă, oricum, cred că până în toamnă voi fi chiar bine”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Instagram.

Vezi și Gabriela Cristea plătește pentru o greșeală veche de ani buni! Executată silit pentru un credit vechi

Citește și:

O recunoști? E o cântăreață și o actriță foarte iubită! Avea să se transforme într-o femeie superbă!

Mădălina Ghenea și fiica sa, imagini adorabile din vacanță. Ce frumoasă este Charlotte