Pentru că își doresc să împărtășească acest moment important din viața lor cu telespectatorii, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis ca întreaga ceremonie fie transmisa în direct astăzi, 30 aprilie, de la ora 13:30, în emisiunea „Te vreau langa mine”, la Kanal D, de această dată prezentată de Mădălin Ionescu și de Adelina Pestrițu.

Întrucât ne-am dorit să fim aproape de cei care ne urmăresc emisiunea și ne motivează în fiecare zi, am stabilit să fim aproape de telespectatorii care ne iubesc și ceremonia să fie transmisă în direct în cadrul emisiunii pe care o prezint la Kanal D. Vom avea mii de martori la căsătoria noastră, atât cei prezenți fizic, cât și cei aflați în fața micilor ecrane”, a spus Gabriela Cristea.

Petrecerea va avea loc într-o locație de lux din Pipera, în nordul Bucureștiului, iar programul artistic va fi unul diversificat, cu ritmuri flamenco, muzică grecească și muzică populară româneasca.

„Nu ne-am dorit o petrecere scorțoasă, ci una în care lumea să se distreze, să danseze și să se simtă bine. Primirea invitaților o vom face pe ritmuri de flamenco, iar momentul artistic va fi continuat de Provincialii, Nikos Papadopoulos și un ansamblu de dansuri tradiționale grecești. Seara se va încheia cu un program de muzică populară, susținut de Mihaela Gurău”, a adăugat Gabriela Cristea.

Credit: Kanal D