Numai că fanii nu au fost deloc blânzi cu ea. Chiar dacă au lăudat noua înfățișare, tot au avut ceva de criticat.

Gabriela Cristea a surprins cu noua tunsoare

Încântată de noua tunsoare, Gabriela Cristea s-a fotografiat pentru a împărtăși cu publicul larg schimbarea la care a apelat. Odată postată în mediul online, vedeta a primit confirmarea fanilor că a făcut alegerea potrivită.

„Me, the new one! (nr. eu, cea nouă)”, a scris Gabriela Cristea în descrierea postării de pe Instagram, care a adunat zeci de mii de aprecieri.

Postarea a fost imediat luată în vizor de cei care-i urmăresc activitatea pe platforma socială, iar comentariile pline de complimente la adresa Gabrielei nu au întârziat să apară.

„Te întinerește noul Look”, „Vaiiii, cât de fain!!!! Adorrrr ❤️❤️❤️”, „Wow îți stă super așa te întinerește noul look ❤️😍”, „Vă prinde super bine, o schimbare totală!👏”, Super te prinde culoarea. Naturală. ❤️❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Printre atâtea complimente, însă, s-au strecurat și câteva critici voalate. Unele mai bânde, de genul ”Te face mult mai tânără… eu te urmăresc cu drag la capricii… dar stilul trecut te imbatranea”, ”Te întinerește noul Look. ”, ”Prea mult FaceApp.. în rest ești frumoasă..”, ”Superrr. Chiar era nevoie de o schimbare”, altele chiar pe față, în genul: ”În sfârșit alt look… Doamne ajuta! Acuma sa mai și slăbești puțin, n-ar strica” sau ”Dacă v-ați schimba și culoarea părului sigur v-ar întineri mult mai mult, negrul maturizează destul de mult, în schimb tunsoarea e foarte frumoasă, vă dă un look fresh, tineresc”.

Per total, însă, în ciuda micilor răutăți, e clar că vedeta Antena Stars a luat o decizie bună. ”Daca ati faceai si breton pareai o studentă de facultate” – exclamă cineva.

Vezi și Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog: “Mă gândeam că dacă luăm foc în casă…” Atacuri de panică, fobii, totul s-a declanșat dintr-o dată

Citește și:

Tătic pentru prima oară! Ce bucurie! Actorul s-a împăcat cu fosta soție și au devenit părinți!

Vladimir Drăghia, tătic pentru a doua oară! Primele imagini cu ecografia și modul emoționant în care a fost făcut anunțul: ”Facem om nou!”