Prezentatoarea de la Antena Stars i-a răspuns aprig unei internaute, care i-a reproșat că i-ar putea fi mamă partenerului de viață.

Deși iubită de mulți, Gabriela Cristea are li ea criticii ei. Recent, o doamnă s-a legat de diferența de vârstă dintre moderatoare și soțul ei, iar Gabriela Cristea nu a trecut cu vederea comentariul. Asta în condițiile în care nu e cu mult mai mare față de artist. Ea are 49 de ani, iar el 44.

Tavi Clonda este mai tânăr cu 4 ani și 11 luni, mai exact, decât partenera sa de viață. Acest aspect, însă, nu a fost un impediment pentru el și Gabriela Cristea ca să se căsătorească, în 2015, și să facă doi copii, respectiv două fetițe, pe nume Iris și Victoria.

Vreau să discut despre diferența de vârstă între parteneri într-o relație, într-o căsătorie, într-o poveste de iubire. Am pornit acest video de la afirmația unei doamne, care habar n-are de capul și de viața ei. Mi-a spus că mi-am luat un copil să-l cresc, vorbind despre soțul meu.

Diferența dintre mine și soțul meu este de aproape 5 ani. 4 ani și 11 luni, să fiu mai exactă. În momentul în care noi ne-am cunoscut, nici nu l-am întrebat câți ani are, nici nu m-a întrebat câți ani am. Ulterior,  ne-am hotărât să pornim la drum într-o relație”, a explicat Gabriela Cristea pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Cristea a mai explicat că abia după ce a început o relație cu Tavi Clonda i-a aflat și vârsta. Însă, asta nu a determinat-o să dea înapoi. Iubirea a fost mai presus de orice și, totodată, ca vârstă biologică sunt identici.

Gabriela Cristea a sărbătorit-o fetița cea mică! Iris a împlinit 5 ani, iar imaginile de la petrecere sunt parcă din altă lume!

Mi-a spus: Ai putea să-i fii mamă!”

Vedeta a subliniat și că nu este singura femeie din România care trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat mai tânăr.

Spre finalul mesajului, sătulă de astfel de afirmații, Gabriela Cristea i-a transmis doamnei care a criticat-o că are ”o minte mult prea perversă și nefericită”, dar și că ”bate câmpii”.

Gabriela Cristea a vrut să se despartă de Tavi Clonda: „Nu mai pot fizic, nu mai pot psihic, nu mai pot ca om”. Acum a spus prin ce au trecut

gabriela cristea si tavi clondaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Abia după am aflat ce vârstă are el și el ce vârstă am eu. Și nu a fost niciun impediment. Pentru că în momentul în care am aflat vârsta noastră biologică, deja eram implicați emoțional și lucrurile mergeau foarte bine între noi, nu a fost nici măcar un motiv care să ne despartă unul pe celălalt. (…)

Nu sunt eu singura care a ales să aibă o relație cu un bărbat care este mai mic cu câțiva ani decât mine. Doar că formula pe care mi-a adresat-o a fost de noaptea minții.  Mi-a spus: «Ai putea să-i fii mamă». Eu aș putea să-i fiu mamă soțului meu?

Cred că bateți câmpii. Aveți o minte mult prea perversă  și nefericită ca să faceți astfel de afirmații sau poate că v-ați început viața intimă de la 4 ani, ca să puteți să aveți un copil la 5 ani”, a tunat Gabriela Cristea, menționând și că ”Niciun bărbat nu a reușit să mă împlinească așa cum a reușit soțul meu, Tavi Clonda”.

”E vorba de alegerea mea. V-ar ruga să-mi respectați alegerile, așa cum și eu vă accept alegerile și le respect”, a mai conchis prezentatoarea TV.

Vezi și Gabriela Cristea, mesaj tranșant pentru cei care o judecă pentru că vinde cozonaci și zacuscă: ”Mă blamează pentru că muncesc”. A spus și care a fost primul ei salariu dar și La ani de când s-au căsătorit, Tavi Clonda spune lucrurilor pe nume. Cum l-a ademenit Gabriela Cristea, deși el avea o altă relație

Citește și:

Operațiile estetice i-au distrus frumusețea angelică. O recunoști pe celebra actriță care făcea furori în anii ’90?

Romică Țociu, emoționant până la lacrimi de mama sa de 80 de ani. Ce gest a făcut actorul pentru cea care i-a dat viață și cum a răspuns ea. A venit rândul lui acum VIDEO