Dacă până acum ne mulțumeam cu câte o poză răzleață în costum de baie, iată că prezentatoarea TV a ridicat ștacheta și s-a pozat în cadă, cu un pahar de vin roșu în mână. E posibil ca tocmai licoarea să-i fi dat curajul de a le face fanilor un așa cadou ”spumos”.

”Me, myself and a glass of wine!”, a scris Gabriela Cristea alături de fotografia din puținele sale clipe de relaxare, dat fiind faptul că e de două ori mămică, full-time.

https://www.instagram.com/p/CGiWg-Xpz6c/

Reacțiile nu s-au lăsat așteptate: ”Wow, ce frumoasă esti!”, i-a scris cineva, în timp ce altcineva a observat cu admirație: ”Vai, ce mult ai putut slabi! Felicitări!”.

Într-adevăr, vedeta e complet schimbată. Corpul său arată altfel, chiar chipul e transformat. Toate acestea au fost posibile grație dietei, pe care vedeta s-a încăpățânat să nu o abandoneze.

„Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și, în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână, doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba. În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor”, a explicat Gabriela Cristea, aflată la a doua căsătorie.

Vezi și Gabriela Cristea a șocat cu două fotografii postate la prima oră: ”Ce s-a întâmplat!????”

Citește și:

Adelina Pestrițu le-a răspuns fanilor dacă este însărcinată sau nu, după ce soțul ei a postat o poză care a încins Internetul: ”E un bebe pe drum?”

Iubitul Andreei Bălan a împlinit 36 de ani. Ce urare i-a făcut artista în văzul tuturor