Începând din 20 ianuarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21:00, telespectatorii Antena Stars vor putea urmări un nou reality show, care îi are în prim plan pe Gabriela Cristea, soţul său, Tavi Clonda, şi pe cele două fetiţe ale cuplului, Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena.

În cadrul reality show-ului ”Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, telespectatorii vor putea urmări imagini inedite din familia acestora, vor putea descoperi cum arată o zi obişnuită din viaţa lor, cum îşi împart atribuţiile, cum se împart cei doi între carieră şi rolul de părinţi, dar şi la ce încercări sunt supuşi de către fiicele lor.

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre!

Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine.

Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!”, a declarat Tavi Clonda despre noul proiect.

Gabriela Cristea va aborda și un nou look odată cu revenirea sa. Mai nou, aceasta poartă ochelari și o prind de minune!

Vezi și Gabriela Cristea a pozat în stil J Lo, iar transformarea e totală!

Citește și:

Cine este Faimosul de la “Survivor România”, tatuat din cap până-n picioare. A fost abandonat de părinți și a crescut la orfelinat

Alexandra Stan, gafă uriașă la Survivor România. Colegii ei de echipă au fost uimiți de gestul artistei