Gabriela Cristea  resimte pe pielea ei efectele averse ale izolării. Prezentatoarea a povestit într-un interviu pentru Antena Stars că  a suferit un atac de panică, în momentul în care a vrut să meargă la cumpărături, în locul lui Tavi Clonda, iar experiența a fost una traumatizantă.

De când s-a declarat starea de urgență, Gabriela Cristea a stat izolată în casă alături de fetițele ei, soțul ei fiind singurul care a ieșit din casă pentru a merge la la cumpărături. Însă, în momentul în care zilele trecute a vrut să meargă în locul soțului ei la cumpărături, bruneta  s-a confruntat cu un episod de anxietate, cauzat de teama de a nu se infecta cu noul coronavirus, odată ce va ieși pe stradă. Vedeta a dezvăluit că toată starea a fost provocată de faptul că nu știa cum ar mai trebui să reacționeze în contextul actual.

„Un semi atac de panică, m-a luat cu amețeală. Am avut așa un moment de anxietate, dar mi-am revenit repede. Am ieșit a doua oară, dar a fost destul de complicat pentru că, na, m-am panicat pentru că nu știam cum stă treaba.” a spus Gabriela Cristea.

După episodul șocant, Gabriela Cristea și familia sa au ieșit la plimbare în Capitală, pentru a se putea reacomoda și din fericire, nu a mai avut nicio stare de anxietate.

“Între timp, astăzi am ieșit și în oraș, adică în București, că noi stăm în Corbeanca și am văzut că e mult mai ok decât paranoia noastră de acasă. M-am mai liniștit. Totul este ok și sunt convinsă că după 15 lucrurile nu vor fi atât de agresive pe cât par. Oricum, eu cred că cei care au stat până acum în casă vor avea reacții ca cele pe care le-am avut și eu, unii mai profunde, alții mai puțin, dar ideea este să nu dăm toți buluc, cum se zice “s-a spart ușa” și să ieșim cu toții pe stradă.” a mai spus vedeta pentru Antena Stars.

Citește și: