„Bella Victoria Margot a venit în randul creștinilor. Îi multumim din suflet preotului care a oficial slujba de Încreștinare, precum și nașilor Cristina Siscanu Ionescu, Andreea Arama, Madalin Augustin Ionescu  și Tudor-Alessandro Marian. Organizatorii au fost la mare înălțime și ne-au oferit servicii de calitate. Eu, Victoria și Tavi am fost emotionați și ne-am bucurat că ne-au onorat cu prezența lor artiștii care au animat petrecerea. Oaspeților le multumim că au fost lângă noi în aceste momente fericite, unice și importante din viața noastră”, a scris Gabriela pe contul ei de Facebook.

„Mulțumim Domnului pentru Victoria!”, a scris și Tavi Clonda pe Instagram.

Citește și:  Cum și-a făcut apariția Gabriela Cristea, la botezul fiicei ei! A atras toate privirile

Tavi si gabrielaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

Tavi și Gabriela și-au creștinat fetița, pe micuța Victoria Bella Margot, la o biserică din Corbeanca, iar apoi au petrecut la un restaurant din zona Pipera. „Acum suntem bine, ne-am liniştit, a fost puţină agitaţie în timpul botezului şi după. Am încercat apa din cristelniţă. În rest eu m-am agitat un pic pentru că a fost gălăgioasă spre finalul slujbei. Totul a fost bine la biserică şi eu am fost liniştită”, a mai spus Gabriela după botez.

 

Cristea a strălucit la botezul fiicei ei, într-o rochie albă, lungă și vaporoasă, ce i-a pus în evidență silueta de după naștere. Îndrăgita prezentatoare TV a slăbit 10 kilograme de când a devenit mămică și arată spectaculos.

Citește și: