Iar imaginile postate de Tavi Clonda pe contul său de Instagram vorbesc de la sine. Copilele sunt extrem de fericite, iar perechea de adulți pare mai îndrăgostită ca niciodată.

Cei doi au plecat în concediu, în Turcia, împreună cu ajutoare de nădejde, astfel că au avut ocazia să petreacă și clipe de calitate în 2.

”Este foarte important ca parintii sa isi gaseasca timp si pentru ei 2,asa cum se iubeau inainte sa conceapa minunile din viata lor!”, a scris Tavi Clonda pe contul de socializare.

Cât despre Iris și Victoria, care a mai mers în Turcia și anul trecut, acestea au s-au bucurat cel mai mult de apă.

bebeluș la apăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Destinația a fost una ”ultra all inclusive, în care să avem toate condiţiile pentru că, deşi eu nu sunt fan, pentru copii şi pentru familie e cel mai bine”, declara tatăl celor două înainte de plecare.

Victoria și mezina, Iris, care tocmai a împlinit trei luni, sunt doi copii pe care părinții i-au dorit mult și pentru care au făcut nenumărate sacrificii. Gabriela Cristea a făcut bnenumărate fertilizări în vitro, iar la un moment dat chiar a fost nevoită să facă o întrerupere de sarcină, aceasta oprindu-se din evoluție. Iată, însă, că au reușit să-și împlinească visul de a deveni părinți.

Vezi și Gabriela Cristea a născut abia în urmă cu două săptămâni, dar Tavi Clonda a uimit pe toată lumea cu anunțul despre micuța Iris

Citește și: