Ajunsă la 47 de ani și mamă a doi copii, Gabriela Cristea, pentru care cariera se află de asemeni pe un loc important, trece printr-o perioadă dificilă. Aceasta a publicat în urmă cu scurt timp o fotografie de la spital. Vedeta nu a dat mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, însă după cum precizează chiar ea, i-ar fi cedat corpul.

Prezentatoarei emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii i se fac perfuzii în aceste momente. E un răstimp pe care vedeta îl folosește petru a cugeta la ce e cu adevărat important în viață.

”Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. Am citit sloganul celor de la Sanador România în timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură și mi-am propus să îl urmez: sănătatea ca stil de viață”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

De Paște, tot la spital

În urmă cu doar câteva zile, Gabriela Cristea se afla tot la spital, cu fiica ei, Iris. Vedeta povestea că micuța a făcut o indigestie, însoțită de febră, ceea ce a speriat pe toată lumea.

Fără să mai stea pe gânduri, și-a luat partenerul de viață, pe Tavi Clonda, și au plecat imediat la spital. ”Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febră și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

Vezi și Gabriela Cristea a avut nevoie de psiholog: “Mă gândeam că dacă luăm foc în casă…” Atacuri de panică, fobii, totul s-a declanșat dintr-o dată

Citește și:

Giulia, poză foarte intimă cu soțul, în camera de hotel. Așa se sărbătoresc 10 ani de căsnicie!

Tom Parker și-a ținut soția de mână până și-a dat ultima suflare. Mărturia cutremurătoare a văduvei tânărului artist mort la doar 33 de ani din cauza cancerului cerebral