După ce a născut a doua oară, Gabriela Cristea (46 de ani) ajunsese să cântărească 86 de kilograme și intra în depresie de câte ori se uita în oglindă. A fost diagnosticată cu obezitate de gradul 1 și s-a speriat foarte tare, fapt pentru care a mers la nutriționist și a ținut o dietă cu care a slăbit peste 20 de kilograme. De atunci, vedeta TV are și mai multă grijă de ea, iar recent a aflat că suferă de o altă boală.

Sătulă că oamenii îi văd doar defectele și știu doar să o critice pentru felul în care arată, Gabriela Cristea vrea să facă tot ce îi stă în putință ca să se simte iar bine cu trupul ei. Astfel, a reușit să dea jos peste 20 de kilograme, dar nu se oprește aici. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, vedeta a mărturisit că acum vrea să înceapă o dietă mai strictă ca să mai dea jos încă 10 kilograme, dar asta nu e singura schimbare pe care vrea să o facă. Gabriela a declarat că fanii au criticat-o pe rețelele de socializare că are dinții strâmbi și a decis să-și refacă dantura. Însă, a primit o veste proastă de la medicul stomatolog și anume că are parodontoza. Cu toate acestea, vedeta susține că vrea să facă tot ce trebuie să-și îndrepte dinții.

Pe de altă parte, Gabriela Cristea a vorbit și despre viața ei de familie și a mărturisit că Victoria și Iris îi aduc foarte multă fericire, iar dacă ar fi fost mai tânără ar mai fi făcut doi copii.

Vedeta TV mărturisește că după a doua sarcină ajunsese să cântărească 85-86 de kilograme, o greutate care o băga în sperieți și o încadra la obezitate de gradul 1. Însă, acum a ajuns la silueta pe care o avea când debuta pe micul ecran, prezentatoare TV cântărind, în prezent, 60 de kilograme.

Gabriela Cristea cântărea 86 de kilograme

Gabriela Cristea a vorbit, luni, în exclusivitate la Sinteza zilei de la Antena 3, despre lupta ei cu kilogramele în plus și a declarat că fiecare ar trebui să caute în adâncul sufletului său soluțiile la problemele sale.

Vedeta i-a mărturisit lui Mihai Gâdea că o îngrozea gândul că suferea de obezitate, mai ales în această perioadă de pandemie de COVID-19, care o încadra astfel în categoria de risc.

Gabriela Cristea a mai povestit că a fost un exercițiu de voință faptul că a reusit sa slăbească. Fosta prezentatoare s-a gândit in primul rând la starea ei de sănătate, iar cele care au motivat-o au fost fetițele ei si familia, care i-au dat putere.