Frumoasa prezentatoare TV, în vârstă de 45 de ani, vrea să-și redobândească silueta care a consacrat-o și dă dovadă de foarte multă ambiție. De câteva luni de când s-a apucat de dietă, aceasta slăbește în mod constant, reușind până acum să dea jos nu mai puțin de 14 kilograme.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

 

Gabriela Cristea va prezenta emisiunea LIke a starSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Gabriela Cristea mănâncă la ore fixe

Vedeta recunoaște că nu a foarte greu și  a reușit această performanță doar cu dietă. Fiind mama a doi copii mici, Gabriela mărturisește că nu stă prea bine cu timpul liber, așa că nu prea apucă să meargă la sală sau să se țină de un program strict de exerciții fizice. Ea a mai făcut din când în când pilates și yoga. Prezentatoarea TV spune că a reușit să sape de surplusul de kilograme cu o dietă care să nu depășească 1.000 de calorii și are mese fixe.

„De când am născut, am slăbit vreo 14 kg, dar mai am încă pe atât. Mi-am propus să revin la o formă fizică foarte bună. Doar dietă. Am încercat să fac nişte pilates, dar nu am timp şi am mai făcut şi nişte exerciţii de meditaţie, de yoga.

Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Am mai fost la nutriţionist, adică nu aş fi la prima abatere”, a declarat  Gabriela Cristea pentru  click.ro.

Citește și: