Într-o postare pe Insta Story, din mașină, în drum spre medic, vedeta a dezvăluit că a venit momentul să se ”rebranduiască”, după cum s-a exprimat ea. Numai că nu e vorba despre un moft, ci de o necesitate.

”E momentul să ne ocupăm de ochi, pentru că mami nu mai vede”, a declarat ea, cu un zâmbet dulce-amar. ”Mergem sa vadă mami ce problemă are la ochi. Nu mai văd”, completează vedeta.

Tavi Clonda, aflat și el în mașină, la volan, încearcă să îndulcească realitatea, spunându-i soției lui: ”Eee, ce sexy o să fii!”. Chiar dacă soția lui nu mai vede la televizor și îl roagă să citească, după cum ea însăși recunoaște, el e convins că nu are nevoie decât de un o dioptrie de 0,5, pentru distanță.

Rămâne de văzut dacă Tavi Clonda are sau nu valențe de optometrist.

Cât despre Gabriela Cristea, aceasta chiar trece printr-o rebranduire. După ce a slăbit de a devenit de nerecunoscut, vedeta și-a făcut și dantura, după cum le-a spus fanilor în înregistrarea postată pe Instagram.

Vezi și După ce a slăbit, Gabriela Cristea devine tot mai îndrăzneață. Vedeta s-a pozat goală, în cadă!

Citește și:

Jorge, declarație de dragoste superbă pentru soția lui! Cât de sexy este aceasta! ”Doamne, ce femeie frumoasă!”

Ce spune Monica Gabor despre fostul ei soț, Irinel Columbeanu, la 9 ani de la divorț: ”Pe omul care a fost în viața mea înainte…”