Vedetă prin definiție, Gabriela Cristea a încercat un look nou, a la Jennifer Lopez, după cum au observat fanii. Cu părul ondulat, strâns în vârful capului, cu un machiaj care îi scoate ochii în evidență și cu ruj roșu, vedeta a ”smuls” aproape 10.000 de aprecieri.

Absolut toate comentariile sunt pozitive: ”Esti superba”, ”Miss Romania”, ”Esti o frumoasa, atat!” sau ”Tinerețe fără bătrânețe e la tine, ești superbă”.

”Ce ochi frumosi”, observă altcineva, în timp ce altcineva îi transmite vedetei: ”Ești frumoasă cu parul ridicat,îți stă foarte bine!”. ”Woww, o doamnă frumoasă și delicata!”, exclamă altcineva.

Chiar dacă un cârcotaș afirmă că toată lumea e frumoasă cu filtrele puse la dispoziție de rețeaua de socializare, altcineva punctează, pe bună dreptate: ”așa crezi tu ..🤓trebuie sa fii frumoasa totuși… ea este… chiar dacă voi nu vreți sa vedeți 👎”.

Nu e singurul prieten virtual de această părere: ”Cu filtre sau fara filtre, cum zic altii, eu spun din suflet ca esti cea mai frumoasă”.

Fanii au și o sugestie pentru Gabriela Cristea: ”Ți-ar sta foarte bine cu un look nou… o schimbare, așa, de sfârșit de an”.

Vezi și Gabriela Cristea, veste tristă pentru fani. A venit momentul. Soțul ei îi e alături și în această încercare

Citește și:

Secretul tinereții Taniei Budi: Cât de tânăr e iubitul ei

Cum arată mama Taniei Budi! De aici a moștenit Tania ochii!