De când au devenit părinți prima dată, Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu s-au ferit deloc și au prezentat-o destul de repede pe micuța Victoria publicului. Mai mult, ei au postat tot timpul imagini cu fetița lor, care a cucerit imediat internetul cu frumusețea ei. Mai mult, se pare că nici peThea Irirs Selena, nu o vor ține ascunsă Deși micuța are doar două săptămâni de când a venit pe lume, proaspătul tătic a uimit pe toată lumea cu anunțul lui neașteptat. El i-a făcut deja micuței Iris pagini pe rețelele de socializare facebook și Instagram.

„Dragilor,pentru cei care vor să urmăreasca primele poze și filmulețe din viața lui Iris,am creat propria ei pagina de instagram #theairisselena dar si de facebook!  O puteti urmari aici: Thea Iris Selena”, a anunțat Tavi pe rețelele de socializare.

54728574_10156422806771298_1566126736058351616_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Însă, se pare că unii internauți nu au fost de acord cu decizia lor, fiind de părere că își expun prea mult fiica.

„Ce nebunie…îi faci unui bebe instagram….”, „Hai că deja exagerați. Ferească Dumnezeu!”, „Prea mult, deja exagerați. Nici nu e botezat copilul și îi facem instagram,  ne mai miram de altele ce se întâmplă. Cum să-i faci instagram la nicio lună”, „ Asta va lipsea… zău că exagerați mult prea mult!”, au scris imediat fanii.

Care este starea Gabrielei Cirstea după ce a născut a doua oară?

Cu toate acestea, Gabriela Cristea se pare că s-a recuperate rapid după operația de cezariană. Ea a dezvăluit într-un itnerviu pentru emisiunea Xtra Night Show, care este starea sa după ce a devenit mămică pentru a doua oară.
„Cu căpuțul mai greu, dar în rest e ok…din cauza oboselii suntem super stresați, dar o să ne treacă… M-am simțit foarte bine și după operație, m-am refăcut foarte repede. A venit cineva la mine seara la spital și eu eram pe pat și mi-a zis: „știi cum arăți? De parcă ai venit acum de la spa””, a povestit vedeta.

„Echipa de acolo mi-a pus copilul în brațe și mi-a zis că alăptez o dată la 3 ore, inclusiv noaptea… și din momentul ăla s-a instalat starea de oboseală și oboseala se cronicizează pe zi ce trece. Ieri am fost să-mi scot firele de la operație și am întrebat-o pe doamna doctor dacă pot să iau ceva, ceva vitamine, energizante… Mă simt foarte slăbită, am senzația că nu am dormit de vreo 5 ani. Și mi-a zis să stau liniștită, că o să mă obișnuiesc”, a adăugat ea.


Citește și: