Gabriela Cristea născut astăzi o fetiţă, al doilea copil al cuplului prin cezariană. Operaţia pentru care a avut indicaţie de la medic a decurs fără probleme. Vedeta tv a recunoscut recent că se teme pentru momentul naşterii mai ales după cele întâmplate în urmă cu doar câteva săptămâni cu Andreea Bălan, care a suferit un stop cardiac în timpul nașterii.

Vedeta de la Antena Stars a anunțat dimineață când a ajuns la clinică că este pregătită să-și întâlnească cea de-a doua fetiță. Îndrăgita prezentatoare TV a publicat și prima imagine cu ea de la maternitate. „Suntem pregatiti pentru marea întalnire”, a scris Gabriela.

 

gabrielaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

 

Gabriela Cristea a mărturisit că nu a avut deloc probleme cu sarcina. Ea a născut cu două săptămâni înainte de termen la sfatul medicilor.

„Normal că avem emoţii. Am dormit şi nu prea. Suntem ok şi suntem pregătiţi. Tavi e mai bine decât mine, e mai puternic. Ne-am trezit de pe la 6 şi sperăm că totul o să decurgă bine. Totul a mers aproape perfect până acum şi nu cred că o să fie o problemă.”, a declarat Gabriela Cristea pentru Antena Stars, înainte să intre în sala de operații.

Fetița va avea trei nume

 

Gabriela Cristea a dezvăluit că deja ea și soțul ei au ales numele micuței. Așa cum a dezvăluit înainte să nască, i-a ales un nume de floare: Iris. Mai mult, vedeta TV a precizat că se va opri aici și nu va mai face alt copil.

„Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut. Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el, dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești, dar sunt nume de circulație internațională’, a dezvăluit Gabriela la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, în urmă cu o săptămână.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au o fetiță, pe Bella Victoria Margot, care a venit pe lume pe 23 septembrie 2017.

 

Citește și: