Recent, vedeta s-a pozat într-un costum de baie negru, având deasupra o cămașă ușoară, deschisă, care nu ascundea nimic din silueta ei. Puternică, grație izbândei sale, dar și vulnerabilă totodată, știind că se expune atâtor ochi și că nu toată lumea e amabilă, vedeta, care a reușit să topească deja 25 de kilograme, a postat și un mesaj care a mers direct la inima fanilor, făcându-i să o aplaude la ”scenă” deschisă.

”Eu… plina de calitati si defecte, incercand sa fac totul asa cum ma taie pe mine capul, in stilul meu, fara sa imi pese sau sa ma afecteze ce zic cei din jurul meu. Eu, cand grasa, cand subtire, cand sus, cand la pamant, cand adordabila, cand rece ca o stanca.

Si tot eu, prietenul meu dar si dusmanul meu, plina de iubire, infranta de iubire, dar cu inima intreaga, gata sa strabat orice cale.

Am daruit si am primit, mi-am invata lectiile, am cazut in genunchi de zeci de ori, dar m-am ridicat de tot atatea ori ca pasarea Pheonix, am strabatut carari folositoare, dar m-am si pierdut in labirinturi inutile. Eu, copila naiva, femeie, iubita, sotie, mama… eu, forta universului. Asa sunt eu… pentru ca Dumnezeu ma iubeste!”, a scris prezentatoarea TV pe contul său de Instagram, postarea sa fiind apreciată de peste 4.000 de oameni în doar 4 ore.

”Într-un cuvânt divină”, i-au scris fanii, impresionați de sinceritatea vedetei, care a avut curajul de a se dezvălui în primul rând ca om.

Vezi și Gabriela Cristea a șocat cu două fotografii postate la prima oră: ”Ce s-a întâmplat!????”

Citește și:

S-a întâmplat mai repede decât credeam! Meghan Markle a revenit deja pe micul ecran

Fiica lui Virgil Ianțu se transformă într-o femeie superbă! Jasmine seamănă destul de bine cu tatăl ei