Doar că nu e vorba despre cele mai comune alergii, așa cum ar fi cea la ambrozie, cumva de sezon. Prezentatoarea Tv a spus în mai multe rânduri că are mâinile și unghiile foarte sensibile, iar acum problema ei pare să fie revenit.

Cel mai probabil, vedeta este alergică la niște produse folosite pentru îngrijirea unghiilor. Iar în condițiile în care Gabriela Cristea are mereu unghiile ”ca în revistă”, pe ele aplicându-se o sumedenie de produse, problema s-a acutizat în ultima vreme, afectându-i mai ales unghiile de la degetele mari.

„În ultima vreme m-ați întrebat cum mai stau cu alergiile. Ei bine, am făcut o alergie foarte urâtă acum vreo lună și jumătate și am avut niște probleme foarte mari cu unghiile mari.

Mi-am dat jos tot ce aveam pe unghie și astăzi am fost consultată de un medic dermatolog și de un medic arelgolog.”, a mărturisit vedeta pe rețelele de socializare.

Șase luni de zile nu voi mai avea voie să-mi fac manichiura”

Vedeta spune că a primit și un tratament provizoriu, până când cauza alergiei este identificată. Mai mult, aceasta spune că jumătate de an nu va mai avea cum să-și aplice niciun fel de substanțe pe unghii, cum ar fi oja sau gelul.

”Aproape șase luni de zile nu voi mai avea voie să-mi fac manichiura. Mi-a dat să fac un tratament, dar mi-a recomandat să fac și băi cu ulei de floarea soarelui în care să picur vitamina A și E, care sunt cele mai bune și care ajută la întărirea unghiilor. Cu siguranță voi avea nevoie și de ceva vitamine, dar nici vitaminele nu se recomandă până nu îți faci analizele.

Pentru că tu poți să iei anumite vitamine și să nu ai deficiență, așa că e bine să-ți faci analizele și voi face treaba asta în zilele ce urmează, asta ca să închei cu dermatologul.”, a mai adăugat ea.

Totodată, vedeta și-a sfătuit fanele să nu ia de bune indicațiile care ei i-au fost date și să se prezinte de urgență la medic, dacă au astfel de probleme.

”Ideea este că eu o să vă povestesc ce mi-au spus doamnele, doar că recomandarea este să mergeți la medic și nu să vă faceți tratament după ureche sau după cum auziți la mine sau la nu știu cine”, a explicat vedeta pe InstaStory.

Ce urmează să facă prezentatoarea TV

Gabriela Cristea a mărturisit că a făcut și o vizită la arelgolog. Specialistul i-a explicat ce crede că are, însă urmează ca prezentatoarea de la Mireasa Capriciile – Iubirii să își facă un test de alergie, pentru a vedea exact despre ce alergie este vorba.

„A urmat și vizita la arelgolog și mi-a zis că mă bănuiește că aș avea alergie la acrilați, așa se cheamă, dar problema nu este doar când vine vorba de manichiură, se mai folosesc acrilați și atunci când vine vorba de stomatolog.

Eu nu am avut probleme până acum și mi-a zis că nu poate să-mi pună așa un diagnostic după ureche, ceea ce este absolut firesc, dar din experiența ei asta crede că am, însă o luăm pas cu pas.

În același timp, săptămâna viitoare voi merge să-mi fac un test de alergie. Nu am putut să mi-l fac săptămâna asta, pentru că el trebuie interpretat prima dată la 48 de ore și apoi la 72 de ore”, a mai spus prezentatoarea TV.

Vezi și S-a aflat de ce a ajuns zilele trecute la spital Gabriela Cristea. Boala cu care se confruntă: E a treia oară în patru luni

Citește și:

Alex Dima, confesiuni de tătic: „Un copil, într-o casă, îți aduce rotunjime pe la toate colțurile”. Are o fată de 14 ani și un băiat de 10 luni

Sfatul pe care Anamaria Prodan l-a primit de la fiul ei, în relația cu Flavius Nedelea! Cum i-a spus Bebeto să se comporte cu noul partener