Așa a procedat și zilele trecute, când a postat o serie de fotografii cu ea și Bella Victoria, scriind alături: ”Alintarea de seara sau mami, nu veau somn… nu veau!”.

Fotografiile sunt absolut adorabile, iar fanii o felicită cu toții, lăudând frumusețea fetiței.

Numai că într-una dintre fotografii, Gabriela Cristea își sărută fata pe buze. După reacția fetiței sale, nu e prima oară când se întâmplă asta.

Bella-VictoriaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Așa după cum era de așteptat, instantaneul nu avea cum să nu fie taxat: ”Nu cred ca este sanatos sa pupi copilul pe gura, dar este doar parerea mea. Eu nu mi-am pupat nici copiii, nici nepotii pe gura, mi s-a parut ca nu este igienic. Scuze, dar trebuia sa spun. Va admir si va iubesc, va urmaresc cu mare drag, sunteti minunati!”.

Dacă mulți fani împărtășesc această părere, cei mai mulți au sărit să o apere pe Gabriela Cristea, spunând că și ei procedează la fel și că nu e nimic greșit în asta.

Și Victoria Beckham, dar și soțul ei au fost aspru criticați pentru același gest, făcut față de Harper, mezina familiei. În ciuda criticilor, nici ei nu au schimbat nimic în felul în care își cresc fiica.

Vezi și Gabriela Cristea, așa cum nu ai văzut-o niciodată! ”Am profitat de ocazie”

Citește și:

Fotografie rară cu Simona Gherghe și părinții ei. Cu care dintre ei seamănă?

Andreea Esca a revenit la pupitrul Știrilor Pro TV. Cum au reacționat colegii ei când au văzut-o