În ediția de luni a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”,  imediat cum a intrat în platou Gabriela Cristea a dezvăluit problema pe care o are. Vedeta le-a explicat tuturor că nu se simte bine pentru că a făcut laringită.
Gabriela Cristea le-a povestit tuturor ce s-a întâmplat în noaptea trecută la ea acasă și că are o laringită. „Azi-noapte pe la ora 3, femeie nebună, însărcinată, mă uitam pe unde o fi aruncat bărbat meu bradul, în curte, că am desfăcut și noi bradul. Când colo era bine aranjat, gata de luat. De astăzi și pentru alte câteva zile trebuia să-mi zică și mie șeful că am un coprezentator numit largingită’, a povestit Gabriela Cristea cu zâmbetul pe buze.

 Gabriela Cristea va deveni mamă în luna martie

Gabriela Cristea se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta va naște în luna martie a anului viitor.
„La noi a fost o chestie… Nu ne-am programat. Ne-am trezit un pic însărcinaţi. Tavi e de vină. El de de vină. El e de vină şi mie mi-a plăcut. Da, tot fetiţă. Ne-am fi dorit să fie băiat, dar când am aflat că e fată am zis: ok. Tavi se simte pierdut în casă. Printre trei fete… Naşterea va fi în martie. Nu am voie natural”, a spus Gabriela Cristea.

„Când eram eu însărcinată cu Victoria, nu am avut decât un singur gând. Mi-am dorit să ajung la momentul ăla în care stau pe fotoliu la mine acasă, să-mi pun farfuria pe burtă, pe post de masă. De sărbătorile astea mi-aș dori să nu mai repet…”, a mai spus ea. Gabriela Cristea este prezentă pe micile ecrane de foarte mulți ani și a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune.

Gabriela Cristea este căsătorită cu artistul  Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, pe nume Victoria.

Citește și: