Gabriela, provocările profesionale continua sa apară pentru tine, cum vei face față celor doua emisiuni în care ești implicata la Antena Stars?

Pentru mine, provocarea e una normala, e meseria mea, nu e nimic din ce nu știu sa fac și am sa ma străduiesc sa le fac pe amândouă foarte bine. Provocarea e aceea ca trebuie sa filmez destul de mult și o sa-mi rămână ceva mai puțin timp pentru mine, dar, până la urmă, important e sa-ți vezi de meserie, de cariera.

Cum crezi ca va fi interacțiunea ta cu mamele băieților și cum le poate schimba emisiunea perspectiva?

Eu sper ca interacțiunea cu mamele sa fie fireasca, sa putem sta de vorba în limitele bunului-simț, lucru care s-a și întâmplat până acum. În ceea ce privește perspectiva, e una simpla, au acces la mult mai multe informații decât cele care sunt la momentul asta în casa „Mireasa”. Și, știți cum e, informația e cea care îți crește valoarea.

Te-ai vedea prezentând cot la cot cu Simona Gherghe emisiunea „Mireasa”?

Simona face foarte bine ceea ce face și eu fac foarte bine ceea ce fac. Sunt emisiuni total diferite, dar sunt sigură că, și dacă am face schimb de roluri, amândouă ne-am descurca la fel de bine, pentru ca amândouă ne pricepem foarte bine la ceea ce înseamnă televiziune.

Ambele emisiuni au în centru familia – una, pe ta, și alta, pe cea a altor oameni. Cu ce provocări jonglezi tu în familia ta și cum crezi că le vei modera pe cele de la „Urzeala soacrelor”?

Cred ca provocările, indiferent de familia mea sau de ce se întâmpla la „Urzeala soacrelor”, au legătură cu faptul ca în orice familie exista momente mai bune și momente mai puțin bune, important e sa reușim să jonglam printre probleme și să scoatem la lumină lucrurile frumoase. Doar în felul asta cred ca o familie poate sa reziste cu adevărat. Și, evident, dorința din partea celor direct implicați de a sta într-o familie.

Care e cel mai frumos lucru la a fi căsătorită, în afara de faptul ca ai doua fetițe reușite?

Căsătoria mea cu Tavi m-a făcut sa înțeleg ca exista bucuria de a împărtăși în fiecare moment cu celălalt. Ține foarte mult de partenerul pe care și-l alegi. Pe lângă faptul ca faci copii, e foarte important să te înțelegi cu partenerul tău de viață, sa comunici, sa fii pe aceeași lungime de undă, să-ți dorești sa fii cu el, sa râdeți împreună, sa plângeți împreună, daca e cazul, și sa va susțineți unul pe celălalt. Și important e ca în fiecare zi, când te trezești, sa-ți dorești sa ai o familie cu cel de lângă tine. Și atunci cred că toate lucrurile sunt mult mai simple.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN EDIȚIA TIPĂRITĂ A REVISTEI LIBERTATEA PENTRU FEMEI, ACUM LA TOATE PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI